14 Temmuz 2015 Salı

Bedava Program İndirme Siteleri

Program İndirme Siteleri

Her geçen gün yenilenen , değişen ve gelişen bir teknoloji çağında yaşıyoruz . Bu gelişim ile beraber bilgisayarlar , telefonlar vb yani teknolojik aygıtlar bu duruma yetişemiyorlar . Sizlerinde bildiği gibi teknik anlam dışında sanal kısımda da bir çok program bir çok uygulama yapılıyor . Bunlar kullanıcılara gerek anti-virüs koruma gerek bilgisayar hızlandırma gibi konularda yardımcı olan programlarda barındırıyor. Yani işin özü nereden baksanız  yüz binleri aşkın  küçük çaplı büyük çaplı farklı dillerde bir çok program var . Tabi biz bilgisayar kullanıcıları da hangi program ne işe yarar ? hangi program işimi görür ? gibi soruların cevabını tam anlamıyla bilgi sahibi olmadığımız için veremiyoruz . Ama bizler için bu görevi üstlenen gerçekten çok kaliteli bir çok türk program indirme siteleri var . Bizde sanalfaresi olarak siz takipçilerimizin işini kolaylaştırmak ve doğru bilgi vermek adına bu tarz siteleri sizler için liste haline getirdik.

En İyi Program İndirme Siteleri

Öncelikle bu program indirme sitesi listesindeki sıralamanın sadece bize ait olduğunu ve kendi kararlarımızla verildiğini belirtmek isteriz.
tam-indir-logo
Türkiye’de bu siteyi bilmeyen insan sayısı bilgisayarın ne olduğunu bilmeyen insan sayısı ile eşdeğer diyebiliriz . Biraz abartı bir tabir oldu ama herkesin en az 1 defa bir şey indirdiğini söylesek yanlış söylemiş olmayız herhalde .Ücretli ve ücretsiz bir çok program barındırıyor. Gayet kullanışlı ve temiz bir site. Programları kendi kurulum dosyaları ile veriliyor kurulumu öncesi ve kurulum sonrası büyük kolaylık oluyor. Sanalfaresi olarak tavsiye ediyoruz.
gezginler-logo
Ülkemizde ve komşu ülkelerimizde oldukça popüler bir diğer program indirme sitesi de gezginler’dir. Değişmeyen teması ve renkleri ile akıllarda mükemmel bir şekilde yer tutan gezginler oldukça geniş çaplı bir sitedir. Ücretsiz bir çok programı bulabileceğiniz güzel bir program indirme sitesi. Ayrıca aynı zamanda website sahipleri için site ekleme dizini oluşturmuşlar . Yani tavsiye ettiğimiz 2. site.
softonic-logo
Bu siteyi daha çok resmi programlarda görebilirsiniz. Yani daha çok tek programlı firmaların programlarını yayınlamakta tercih ettikleri bir site. Geniş bir dosya kategorisi bulunmakta. Site ana olarak ispanyolca dilde yayın yapmaktadır ama listede belirtiğimiz adres sitenin Türkçe dil destekli bölümüdür. Normalde bu listede sadece Türk sitesi koyacaktık ama gayet iyi bir sistem ve site olduğu için sizlerle paylaşmak istedik.
...Alıntıdır...
Sizlerinde bizlere önerebileceğiniz siteler var ise lütfen yorum olarak belirtiniz …

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder